Slider

Vyberte si model pro sebe

ICOW Standard

FRANCO™ Standard
Medium

Objem komory: 110 l
Náplň cca: 15 kg
Rozměry: 71 x 60 x 101 cm

4 999zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

ICOW Standard

FRANCO™ Standard
Large

Objem komory: 210 l 
Náplň cca: 25 kg
Rozměry: 82 x 69 x 111 cm

5 499zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

ICOW Standard

FRANCO™ Standard
Giga

Objem komory: 290 l 
Náplň cca: 30kg - 40kg
Rozměry: 94 x 69 x 121 cm

5 999zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

ICOW Standard

FRANCO™ Premium
Medium

Objem komory: 110 l
Náplň cca: 15 kg
Rozměry: 71 x 60 x 101 cm

5 619zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

ICOW Standard

FRANCO™ Premium
Large

Objem komory: 210 l 
Náplň cca: 25 kg
Rozměry: 82 x 69 x 111 cm

6 119zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

ICOW Standard

FRANCO™ Premium
Giga

Objem komory: 290 l 
Náplň cca: 30kg - 40kg
Rozměry: 94 x 69 x 121 cm

6 619zł  Przycisk Zamow cz

Odhadovaný čas realizace je pět pracovních dnů.

Porovnejte modely

WedzarnieTabelka
WedzarnieTabelka

 

Produktové karty FRANCO™

 

 

Galerie

View the embedded image gallery online at:
https://fasanio.cz/produkty?lang=cs#sigProId77f47a0bc4

Produkty- Zrębki

Wedzarnia Fasani 2

V naší nabídce najdete rovněž uzenářské štěpky.

Kouř během uzení, který vzniká při spalování dříví, štěpek nebo pilin a způsobuje mimo jiné fixaci potravin, které jsou vystaveny procesu uzení. Je tou nejdůležitější složkou uzení. Kromě toho, že konzervuje a prodlužuje trvanlivosti výrobků, je tou kouzelnou složkou, která dodává tak charakteristickou vůni, barvu a chuť.
Námi nabízené dřevěné štěpky jsou vysoce kvalitní, což zajišťuje mj. jejich zpracování sušením při teplotě cca. 600ºC. Díky tomuto procesu mají produkty vyrobené s využitím našich dřevěných štěpek jedinečnou chuť a vůni.

Štěpky od FASANiO® jsou produktem:


• pocházejícím ze zdravých stromů - bez hub, plísní a mikrobů,
• ideálně vysušeným - vlhkost štěpek je 10% (+/- 2%),
• důkladně zbaveným prachu a čistým,
• pečlivě vybraným,
• s tloušťkou 9-12 mm.


Můžete si vybrat štěpky z následujících stromů:


Olše - nejčastěji používané dřevo k uzení, dává hezkou, tmavě žlutou barvu, která přechází v hnědou, doporučuje se k uzení všech druhů masa a ryb.
Buk - dává pokrmům zlatožlutou barvu, doporučuje se k uzení vepřového masa a ryb
Směs olše a buku - dává uzeným výrobkům hlubokou, tmavě zlatou barvu, doporučuje se k uzení všech druhů masa a ryb
Hruška - dává uzeným výrobkům barvu červeného vína, stejně jako jabloň se používá hlavně k uzení drůbeže
Meruňka - poskytuje lehkou ovocnou chuť, vynikající při uzení sýrů a jemného masa, např. ryb nebo drůbeže.
Javor - poskytuje lahodnou a mírně sladkou chuť, stejně jako zlatožlutou barvu, ideální k uzení ryb a hovězího masa.
Švestka - poskytuje ovocnou, mírně sladkou chuť, nejlépe se hodí k uzení vepřového masa
Jabloň - dává uzeninám tmavě hnědou barvu, poskytuje jemnou ovocnou a mírně sladkou příchuť, používá se k uzení drůbeže
Třešeň - dává uzeným výrobkům hlubokou, zlatou barvu, vhodná k uzení ryb a vepřového masa

  logo fasaniBEZR www

         Všechna práva vyhrazena společností FASANiO.

  logo fasaniBEZR www

       Všechna práva vyhrazena společností FASANiO.

 

INFORMACE: O nás | Proč my? | Kvalita

NABÍDKA: Produkty |Objednat

PODPORA: FAQ | Podmínky| Ochrana osobních údajů Kontakt

NABÍDKA